Over Eetwinkel Kom d’r in

Vanaf 1 januari 2002 zijn wij met veel liefde dit voormalig cafetaria gaan draaien. We hebben het opgeknapt, de kaart uitgebreid, met glutenvrij gaan werken, en alles aangepast naar onze style. Maar zelfs toen nog werd het woord ‘cafetaria’ voor ons te klein. Wij willen meer, en in samenwerking met onze oudste dochter gaan we dit doen. Daarom zijn wij vanaf 28 januari 2018  Eetwinkel  Kom d’r in. En daar zijn wij enorm trots op!

In onze kaart vindt u al onze specialiteiten. Voor zowel lunch als diner, voor een heerlijk avondje uit, of een snelle hap tussendoor, wij kunnen al uw wensen in vervulling laten gaan!

Heeft u een allergie?

Dan kunt u ook bij ons heerlijk eten, zonder zorgen. Laat ons weten met welke allergenen u rekening moet houden, en dan doen wij dat ook! Wij verkopen onze glutenvrije snacks ook bevroren voor thuis.

Wij bakken zelfs op locatie!

Met onze frietwagen komen wij graag bij u thuis om het buurtfeest, de bruiloft, het 50ers feest, of wat voor feest dan ook, compleet te maken met frietjes, snacks en sauzen, onbeperkt! Voor meer informatie, kunt u ons vrijblijvend een aanvraagformulier krijgen met prijzen en verdere info.

Zet uw datum z.s.m. vast bij ons want vol is vol!

Liever kleine hapjes?

Heeft u iets te vieren en wilt u daar kleine hapjes bij? Informeer dan naar onze verschillende hapjesschaal mogelijkheden. Zo geniet u van onze kwaliteit, maar dan bij u thuis!

Wij wensen u smakelijk eten.

Groetjes Harco, Rianne, Maxime
& team Kom d’r in