Glutenvrij

Glutenvrij genieten, bij Kom d’r in kan het

Uit onze eigen ervaring blijkt maar weer eens hoe moeilijk het is om uit eten te gaan als je coeliakie hebt. Onze jongste dochter is ook coeliakie patiënt. Een dagje uit of spontaan uit eten met familie of vrienden is een probleem. Waar kunnen wij glutenvrij eten? Er zijn maar weinig koks die weten waar je het over hebt of ze zijn niet in de mogelijkheid om iets glutenvrij te bereiden. Er is ook veel onbegrip.

“Een beetje kan toch geen kwaad”, gaat bij ons niet op.

Dit bracht ons op het idee om in ons cafetaria extra aandacht te schenken aan deze groep mensen. Wij kunnen u een uitgebreide kaart voorleggen, u hoeft niet van te voren te bespreken, wij kunnen ten alle tijden voor u glutenvrije frietjes, snacks, broodjes en ijs serveren. (Bekijk ons assortiment).

Via de NCV hebben wij de horeca-alliantie ‘lekker glutenvrij’ aangevraagd en ontvangen. Dit bied u de zekerheid om bij ons van een veilige maaltijd en een plezierig cafetaria bezoek te genieten.

Even onder ons….

Elk glutenvrij gerecht wordt speciaal voor u bereid. Dat neemt even tijd in beslag.   Bent u tevreden, vertel het anderen. Mocht er onverhoopt iets mis (dreigen te) gaan,  zeg het ons en we zullen er alles aan doen om de fout te herstellen.  Uw eventuele klacht is voor ons een gratis advies!